Posesorii autovehiculelor trebuie să aibă grijă și de propria securitate și de securitatea pasagerilor. Nimeni nu poate fi sigur că situația de drumuri întotdeauna va fi favorabilă. Știrile despre accidentele rutiere, urmate de diverse traume a participanților la trafic, se publică practic în fiecare zi. Compensarea cheltuielelor pentru recuperarea sănătății, vă va ajuta serviciul de asigurare medicala pret avantajos, de la AUTOASIGURARE.MD.

 

Pachetul de risc:
Posesorul acestui tip de asigurare asigură servicii de ajutor medical, staționar de urgență și toate medicamentele necesare. Particularitatea acestui tip de asigurare este posibilitatea încheierii contractului pe termen scurt, de exemplu, pe perioada vacanței de o săptămînă. Cu pachetul de risc deseori sunt asigurați și pasagerii transportului auto.

Asigurarea medicală de bună voie:
Această poliță de asigurare este mai scumpă, dar se poate folosi de cîteva ori timp de un an. Asigurarea medicală de bună voie propusă de AUTOASIGURARE.MD acoperă cheltuielele tratamentului nu numai a traumelor în urma accidentelor rutiere, dar și cheltuielele la un șir de maladii, suferite în drum. Ca urmare, banii sunt transferați pe contul oricărei instituții medicale, asigurînd bolanvul cu toate medicamentele necesare și procedurile de tratament.

Asigurarea vieții
Acest tip de asigurare medicală se poate caracteriza ca un depozit cumulativ. Pe parcursul valabilității poliței date , asiguratul periodic plătește o anumită taxă. AUTOASIGURARE.MD. La finele termenului, suma acumulată, este deobicei destul de mare, se dă pe mîinele asiguratului. Dacă pînă la expirarea termenului , cu asiguratul se întîmplă ceva ,atunci suma o primesc persoanele indicate în poliță sau rudele.

Cum să alegem polița de asigurare medicala pret avantajos?
Fiecare din tipurile de asigurare propuse are particularitățile și variantele sale. Pentru a alege asigurarea necesară a calcula asigurare medicala pret și să procurați polița, o să vă ajute compania AUTOASIGURARE.MD

 

osago

ASIGURARE RCA

 

 

green card

CARTE VERDE

 

 

casco

ASIGURARE CASCO

 

 

asigurare medicala pret

ASIGURARE MEDICALĂ