Iulie, mijlocul verii, și soarele arzător ne amintește de prospețimea valurilor mării și cocktailurile reci din pahare. Cît de mult ne dorim la mare! Să lăsăm toate întrebările de serviciu, care în această perioadă "leneșă" se rezolvă atît de greu, și după exemplul multor colegi, să luăm concediu și să plecăm acolo, unde frumusețea naturii, timpul de afară și condițiile minunate o să facă concediul de neuitat.

зеленая карта машина3

Și iată că vă decideți: de ce nu? De ce să nu vă luați familia, sau prietenii, să vă așezați după volanul mașinii dvs.comfortabile și să mergeți undeva în țările din vecinătate, unde frumusețea plajelor de nisip se combină de minune cu serviciile excelente de deservire? Și cei apropiați vor fi fericiți, și pe drum se poate vedea ceva interesant... Desigur, cu avionul este mai repede, dar atingem vîrsta cînd nu ne dorim să fim dependenți de cineva, și vrem să fim mai mobili... Hotărît, mergem cu propria mașină! În plus, asta va permite să luați cu voi toate cele necesare: gratarul, pentru un picnic întîmplător, dar atît de plăcut, băuturile preferate și, să fim sinceri, toate valizele, care le va strînge soția.

De ce mai avem nevoie pentru ca odihna spontană să fie cu succes? A avea grijă de securitate! Este necesară "Cartea Verde", deoarece cu ea în drum vă veți simți mult mai încrezători. Dar, dacă în drum se va întîmpla un accident? Dacă în accident vinovat se va face celalalt șofer, prejudiciul se va achita comform legislației țării unde a avut loc accidentul. În caz contrar, este necesar doar să prezentați "Cartea Verde" poliției, și toate problemele vor fi asumate de AUTOASIGURARE.MD. Cartea Verde- un lucru de mare necesitate! Nu e de mirare că ea funcționează în Europa din anul 1949. Astăzi, această poliță este obligatorie pentru a pleca cu automobilul în orice țară europeană, dar și Maroco,Tunis,Iran și Israel.

зеленая карта машина2

Pentru a calcula costul poliței "Cartea Verde", de care veți avea nevoie în concediu, treceți pe linkul: Înregistrarea online a acestui document atît de important pentru călătorie , va dura doar cîteva minute, iar polița noi o vom livra comform adresei indicate. Livrarea în raza orașului Chișinău este total gratuită!

Autoasigurare.md are grijă ca odihna dvs să fie fără probleme, și toate întrebările apărute să fie rezolvate repede și calitativ.