1

Atît de multe lucruri sunt care nu ne aduc bucurii pe străzile orașului! Agitația zi de zi,traficul aglomerat, suprafețe stricate, lipsa iluminației pe timp de seară, noutățile introduse de autoritățile locale sub formă de noi sensuri girotorii și intersecții, schimbarea trecerilor de pietoni și semafoarelor. Dar cîți șoferi și pietoni nu respectă regulile de circulație rutieră? Toate acestea ne crează stresul permanent pentru fiecare care merge regulat după volan pe drumurile din Moldova.

Cîțiva ani în urmă, Universitatea Tehnică din Massachusetts a efectuat un studiu interesant: pe baza masurării indicatorilor biometrici, au încercat să identifice nivelul de stres, în care se află șoferii, nimerind în diverse situații de trafic. Au primit rezultate excepționale! De exemplu, cind soferului auto îi este brusc tăiată calea, nivelul de stres pe care el îl simte este echivalent cu săritura cu parașuta. Ne putem imagina, de cîte ori sar cu parașuta cei ce merg pe drumurile noastre.

Apropo, același studiu a arătat că, timp de 8-10 ani stagiu, care la noi se consideră optimal pentru conducători , se acumulează așa o cantitate de stres, care mărește considerabil probalitatea unei căderi nervoase, inclusiv și pe drum.

Companiile auto mari, încearcă să se gîndească la comfortul șoferilor: Ford, de exemplu, este în proces de producere a unui dispozitiv care va fixa nivelul de stres la șofer prin citirea indicilor biometrici și să raporteze orice abatere.

În situații deosebit de critice, sistema va include regimul silențios la telefonul celuia ce se află la volan.Dar, pîna la Moldova nu au ajus încă aceste inovații, la volan noi practic permanent ne aflăm în situații de stres. Și dacă la aceasta se mai adaugă și problemele de la serviciu sau de altă origine, riscul de a comite un accident rutier din vina neatenției este foarte mare. În acest caz, în ajutor vine asigurarea RCA de la Autoasigurare.md.

2Dacă sunteți implicat într-un accident rutier, nu știți cum să vă comportați corect, panicați și vă aflați în pragul unei căderi nervoase, specialistul experimentat AUTOASIGURARE.MD , vă va ajuta repede să soluționați conflictul și să evitați nu numai efectele nedorite, dar și emoțiile negative. Pentru clienții noștri noi facem acest lucru absolut gratis!

Autoasigurare.md poate, deasemenea, repede și efectiv să soluționeze un caz de asigurare și pentru cei ce au încheiat contractul RCA nu la noi, dar în cazul dat acest serviciu este contra plată.

Sunați la numărul de telefon 060-783-111 sau folosiți calculatorul RCA pe saitul nostru.

Procesul de încheiere a contractului va dura doar cîteva minute, iar asigurarea , curierii noștri, o vor livra în cel mai scurt timp.