каско5Timpul neplăcut și lucrul făcut nu la timpul potrivit a serviciului comunal, uneori oferă o mulțime de probleme automobiliștilor. Nu e atît de grav că drumurile sunt cu găuri și pe timp de ploaie se transformă într-o varietatea a autoslalomului, vîntul și ploile ce sunt tot mai dese în acestă perioadă, oferă o amenințare reală pentru autovehicul.

Îndeosebi, au de suferit, în urma căderii copacilor, automobilele parcate lîngă case. În acest caz, faptul că "Chișinăul - oraș verde" , devine o însemnătate nu prea pozitivă. Indeosebi, dacă să luăm în considerare faptul că serviciile comunale nu des "uită" la timp să taie crengile uscate a copacilor, care în timpul vîntului puternic , prezintă un pericol mare pentru automobilele parcate sau cele ce merg pe carosabil.

CASCO

puternic , prezintă un pericol mare pentru automobilele parcate sau cele ce merg pe carosabil. Statistica arată, că în Moldova, pe timpul unei ploi cu grindină și vînt puternic, sau ghețușul în anotimpul rece , pot suferi pînă la 300 de mașini. Asta înseamnă că, în țara noastră riscul să devii o jertvă a timpului nefavorabil este destul de mare. Mai rău este dacă , automobilul este nou.
Insă pentru a reduce riscul în avarierea mașinii, este o variantă perfectă - asigurarea CASCO. Chiar și, asigurarea parțială de acest tip, acoperă prejudiciile cauzate de cataclismele naturale.

Acordul CASCO îl puteți încheia pe un an sau jumatate de an. Să nu uitați de serviciul gratuit "Anunțarea despre termenul asigurării", pe care îl oferă clienților săi, AUTOASIGURARE.MD. La aceste momente trebuie să fim foarte atenți, pentru că , în caz că asigurarea are termenul expirat, dvs. nu veti putea primi rambursarea.

Pentru a proteja automobilul dvs. iubit de la mofturile naturii și problemele legate de ele, adresați-vă la AUTOASIGURARE.MD la numărul de telefon 060-783-111, încheați contractul de asigurare CASCO și lăsați-vă pe mîna specialiștilor noștri.