Ți-a plăcut și ție noul Audi A8? Îți propunem să citești review-ul complet și cine știe… poate anume această mașină va ocupa locul tău de parcare de lângă casă!

Cea mai importantă caracteristică a noului Audi A8 2017 — este tehnologia de conducere autonomă! În plus, se presupune că noul model va oferi posibilitatea de umplere a rezervorului de combustibil cu benzină sintetică.

 

Audi Prologue 7 001

 

Caroseria a suferit un șir de schimbări, inspirate din câteva prototipuri ale unor modele de Audi anterioare. Partea din spate a noului A8 amintește prin ceva un combi, însă poate fi văzut și ceva de la coupe-ul Prologue.

 

2017 Audi A8 rear

 

Grila radiatorului a fost și ea transformată, fiind acum mai mare. Acoperișul este ușor coborât, în timp ce spațiul din interiorul mașinii, cât ar fi de paradoxal, nu s-a redus. Lungimea a rămas aceeași, în schimb aripile roților sunt mai mari.

 

2017 Audi A8 right front006

 

Habitaclul noului Audi A8 este dotat cu câteva ecrane pentru conducerea automobilului. Opțiunile suplimentare, create pentru asigurarea confortului în timpul aflării în mașină, pot fi folosite cu ajutorul vocii. Deci, pentru a face piesa ta preferată să răsune mai tare sau pentru a face temperatura mai plăcută, nu trebuie decât să-ți exprimi dorința, iar sistemul se ocupă el de toate. În plus, unele comenzi sistemul multimedia îți permite să le faci prin gesturi.

 

2017 Audi A8 interior01

 

Interiorul mașinii arată nu superb, ci de-a dreptul luxos. De fapt, nici nu te puteai aștepta la altceva de la un producător german. Banchetele au inserții din țesătură de cea mai înaltă calitate, plus că sunt dotate cu regulatoare ale poziției corpului și cotiere.

Puterea minimă a sedanului înnoit este de 285 de „căluți”, iar cea maximă este, potrivit, insiderilor, de 600 de cai putere.