Toți cei care vor achiziționa o asigurare de la serviciul on-line de asigurări nr. 1 din Moldova – AUTOASIGURARE.MD, pe lângă prețurile avantajoase și livrarea gratuită în orice zonă a orașului, se va alege și cu un cadou garantat la alegere.

 

страхование AUTOASIGURARE

 

Despre ce cadouri este vorba îți spunem imediat.

 

5 litri de combustibil

Un astfel de cadou va deveni un bonus plăcut la asigurarea procurată. În special, dacă ești nevoit să circuli des prin oraș, în scopuri personale sau de serviciu.

 

страхование AUTOASIGURARE

 

Pompă de picior

O chestie utilă în mașina ta, pentru situațiile neprevăzute. Nu doar că o să te scoată din impas, ci și o să te ajute să economisești timpul tău prețios.

 

страхование AUTOASIGURARE

 

Spălarea completă a mașinii

Fiecare proprietar de mașină știe cât este de plăcut să te deplasezi prin oraș într-o mașină curată!

 

страхование AUTOASIGURARE

 

Modulator FM

Cu un modulator FM ai întotdeauna piesele îndrăgite la distanța mâinii întinse.

 

страхование AUTOASIGURARE

 

Cheie fixă

O chestie care trebuie să se afle în permanență în mașina ta, întrucât te va ajuta să înlături rapid defecțiunile apărute.

 

страхование AUTOASIGURARE

 

Cabluri de pornire

Un adevărat „donator” pentru mașina ta. Cu ajutorul cablurilor de pornire poți încărca bateria mașinii. La folosirea acestora este bine să nu uiți de regulile de securitate: majoritatea acestor cabluri nu se recomandă să fie folosite continuu timp de peste 10 secunde. După expirarea acestui termen este recomandabil să lași cablurile să se răcească puțin.

 

страхование AUTOASIGURARE

 

Trusă medicală

Aici comentariile sunt de prisos. Este unul dintre lucrurile indispensabile în mașina ta.

 

страхование AUTOASIGURARE

 

Cablu de remorcare (3 tone, 4 m)

Încă o chestie importantă. Bineînțeles că le dorim tuturor să nu aibă situații în care ar putea avea nevoie de acesta, dar tot e mai bine să-l ai în mașină. Iar dacă ajungi în impas, ai soluția la îndemână.

 

страхование AUTOASIGURARE

 

Lanternă reîncărcabilă LED

 

страхование AUTOASIGURARE

 

Suport pentru telefon

Practic, comod, sigur!

 

страхование AUTOASIGURARE

 

După cum ți-ai dat seama, toate premiile sunt menite să îți asigure confortul și siguranța atunci când te afli în mașina ta, iar în cazul situațiilor neprevăzute – să te scutească de grijile în plus și să te ajute să soluționezi rapid problema. În principiu, la fel poate fi caracterizată și filosofia de bază a companiei AUTOASIGURARE.MD – noi asigurăm confortul tuturor proprietarilor de mașini și le suntem întotdeauna alături în cazul riscurilor asigurate.