парашют

Vara este frumoasă și pentru că oferă posibilități pentru o odihnă ieșită din standarte! După jumatate de an petrecut în comfortul oficiilor și apartamentelor, ne dorim să simțim un drive adevărat, un pic de relaxare și o odihnă adevărată.

Ce idee v-a venit prima? Desigur, sportul extremal! Vara, posibilități pentru el sunt mai multe. De exemplu, unii iubesc turismul cu bicicleta sau pe jos, care este disponibil, necesită cheltuieli minime și pregătire sportivă.

O relaxare perfectă și încărcare cu noi emoții ajută divingul sau raftingul. Ce poate fi mai plăcut, decît să plutești pe rîu în compania unor "nebunatici" la fel ca tine, printre apele răcoritoare a munților și peisaje nemaipomenite? Dar, cu ce se poate compara călătoria în "împărăția subacvatică" în mască și aqualung? Numai ieșirea în cosmos, dar, din păcate este imposibilă.

Acei, carora nu le sunt aproape apele riurilor și mărilor, vara se deplasează în munți. Mai aproape de cer, natură și peisaje nemaipomenite, pentru a simți rudenia cu păsările, plutind deasupra priveliștii nemărginite, și, desigur pentru a încerca propriile puteri... Alpinismul îl aleg doar persoanele fără frică. Același lucru se poate spune și despre parașutism și paraplanerism. Amatorii de aceste sporturi iubesc si ei înălțimea și sunt supuși riscului.

Oamenii iubesc sportul extremal pentru emoții noi și posibilitatea de a simți viața mai piperată. Și anume, acestea sunt cazurile cînd trebuie să ai grijă de propria securitate și să procuri asigurarea medicală.

рафтинг 2

Autoasigurare.md oferă asigurare medicală specială, celor ce pleacă peste hotare, pentru a se ocupa cu sporturile extremale. Trebuie de ținut minte, că asigurarea medicală simplă nu se răspîndește asupra traumelor primite în urma alpinismului, daivingului, și alte tipuri de sporturi a odihnei active. Primul ajutor, diagnosticarea și tratamentul în clinicile traumatologice costă foarte și foarte scump, indeosebi în țările Europei. Deaceea, iubitorii de odihnă extremală, obligatoriu trebuie să aibă grijă de asigurarea specială.

O altă parte plăcută a acestei asigurări speciale este - că, ea acoperă nu numai cheltuielele tratamentului, dar și cheltuielele de transport, și transportarea victemei în timpul raftingului, în timpul ridicării pe un versant de munte sau la aterizarea cu parașuta , necesită alte cheltuieli decît în timpul unui accident. În așa fel, tratarea piciorului, care l-ați lezat pe trotuar în timpul plimbării prin oraș, v-a costa cu mult mai ieftin, decît exact așa leziune, dar primită în munți sau mare.

Asigurarea necesară, puteți repede să o emiteți la AUTOASIGURARE.MD, sunînd la numărul de telefon +37360783111. Pentru asta veți avea nevoie de : pașaport și 10 minute din timpul liber. În schimb, AUTOASIGURARE.MD vă oferă ajutor în orice oră și în orice colț al lumii, și extrimul dvs. cu siguranță va deveni mai sigur.