Ne plac BMW-urile și pur și simplu adorăm modele îmbunătățite, așa cum este BMW M3 al anului 2018. Îți propunem să vedem împreună ce schimbări ne așteaptă foarte curând sub forma acestei noi versiuni.

 

BMW-M3-2018

 

Pentru început vom remarca faptul că fotografiile de start ale versiunii restilizate au fost deja făcute publice. Printre principalele schimbări ar trebui să ne așteptăm la niște elemente optice înnoite și la un echipament opțional nou. Tot în urma acestei restilizări BMW-ul M3 se va alege cu noi faruri LED în spate și noi elemente optice în față, având și o configurație îmbunătățită a luminilor LED de zi.

 

BMW-M3-2018

 

În interiorul noului M3 restilizat vom vedea sigle M ușor modificate, care se vor evidenția pe banchetele din față. În mod opțional noul M3 va fi dotat deja cu panou de bord digital.

 

BMW-M3-2018

 

Din punct de vedere tehnic noul BMW M3 practic nu s-a schimbat. Automobilul va fi dotat cu un motor cu șase cilindri și 431 CP, cu o pereche de turbine, completat de elemente mecanice sau robotizate.

 

BMW-M3-2018

 

Pentru amatorii de viteze înalte avem vești bune – modelul restilizat BMW M3 propune achiziționarea opțională a setului Competition Package, care crește puterea motorului cu 19 CP și îmbunătățește cu o fracțiune de secundă dinamismul accelerării.