Privire în viitor: review al tuturor modelelor de BMW până în anul 2021

Vești bune pentru fanii BMW – compania planifică cea mai impresionantă actualizare din toată istoria existenței sale. Ne așteaptă modele înnoite pentru crossover-urile X2, X3 și X7, dar și modelele Z5 și seria 8.  Mai jos găsiți review-ul tuturor acestor inovații.

„For sale” sau 5 recomandări pentru a-ți vinde mașina într-un mod cât mai profitabil!

Se apropie un eveniment îmbucurător în viața ta – ai decis să vinzi mașina veche, chiar dacă ții la ea, și să o înlocuiești cu alta nouă – una modernă și confortabilă!

10 cele mai fiabile mărci de automobile 2017, potrivit versiunii JD Power

Clasamentul JD Power apare pe parcursul a 28 de ani deja și este alcătuit în baza așa-numitului „indice al fiabilității”, care este calculat din considerentul câte probleme are un autovehicul concret față de 100 de mijloace de transport analogice.

Cadouri garantate la achizitionarea unei asigurari de la AUTOASIGURARE.MD. Deci care sunt acestea?

Toți cei care vor achiziționa o asigurare de la serviciul on-line de asigurări nr. 1 din Moldova – AUTOASIGURARE.MD, pe lângă prețurile avantajoase și livrarea gratuită în orice zonă a orașului, se va alege și cu un cadou garantat la alegere.

Întâmpinați-l: restilizatul BMW M3 2018

Ne plac BMW-urile și pur și simplu adorăm modele îmbunătățite, așa cum este BMW M3 al anului 2018. Îți propunem să vedem împreună ce schimbări ne așteaptă foarte curând sub forma acestei noi versiuni.

Automobile inovatoare la expoziția CES-2017: la ce trebuie să ne așteptăm de la mașinile viitorului?

Spoilerul: articolul conține multe inovații în conceptele mașinilor, pe care ai vrea, la sigur, să le vezi în garajul tău!

În prim-plan: review despre noul Audi A8 2017

Ți-a plăcut și ție noul Audi A8? Îți propunem să citești review-ul complet și cine știe… poate anume această mașină va ocupa locul tău de parcare de lângă casă!

Cum să-ți pregătești mașina pentru o iarnă geroasă: 6 sfaturi de la experți

Iarna aceasta ne-a adus multă zăpadă. Iar o astfel de vreme le dă mari bătăi de cap șoferilor atunci când aceștia vor să-și pornească mașina. În acest articol îți destăinuim niște trucuri, cu ajutorul cărora te vei simți în siguranță pe șosea, chiar și pe timp de iarnă.

Cum să ne asigurăm de copacii căzători?

Timpul neplăcut și lucrul făcut nu la timpul potrivit a serviciului comunal, uneori oferă o mulțime de probleme automobiliștilor. Nu e atît de grav că drumurile sunt cu găuri și pe timp de ploaie...

Stresul în timpul conducerii automobilului sunt comparativ egale cu un salt cu parașuta

Atît de multe lucruri sunt care nu ne aduc bucurii pe străzile orașului! Agitația zi de zi,traficul aglomerat, suprafețe stricate, lipsa iluminației pe timp de seară, noutățile introduse de autoritățile locale...

Sportul extremal - distracția de vară

Vara este frumoasă și pentru că oferă posibilități pentru o odihnă ieșită din standarte! După jumatate de an petrecut în comfortul oficiilor și apartamentelor, ne dorim să simțim un drive adevărat...

Lista amenzilor in Moldova

Amenda este o sancţiune pecuniară, care se aplica in cazurile si in limitele prevăzute de prezentul cod. Amenda se stabileşte în unităţi convenţionale. O unitate convenţională este egală cu 20 de lei.

Cartea Verde - o odihnă fără probleme

Cartea Verde - o odihnă fără probleme. Iulie, mijlocul verii, și soarele arzător ne amintește de prospețimea valurilor mării și cocktailurile reci din pahare. Cît de mult ne dorim la mare!

Ce trebuie să facă asiguratul cu Cartea Verde în caz de accident rutier după hotarele țării?

Numaidecât opriți vehiculul și să rămâneți la locul accidentului. Chemați poliția. Participați la pregătirea protocolului. Aveți nevoie să obțineți o copie a procesului-verbal, care stabilește...