Carte verde si asigurare auto obligatorie RCA pentru masini in Moldova

Asigurarea oferă o protecție sigură persoanelor fizice și juridice, a proprietații și a intereselor. Fondată pe principiul de echivalență și coincidență, acest serviciu oferă în totalitate sau parțial compensarea prejudiciul apărut în urma unor anumite evenimente. Compania AUTOASIGURARE.MD oferă un spectru larg de servicii de asigurari, prestate în Republica Moldova, printre care un loc aparte îl ocupă auto asigurarea.

 

Asigurare auto pentru masini online

Odată cu creșterea numărului de mașini pe drumuri a crescut și numărul de accidente rutiere. Luînd în considerare prețul la mașinile moderne, prejudiciul în cazul unui accident poate fi destul de mare. Asigurare pentru masini permite de a reduce la minim riscurile, garantînd plata prejudiciul săvîrșit sau cauzat. Site-ul AUTOASIGURARE.MD oferă accesul la acest serviciu online.

Asigurarea auto servește ca măsură ce oferă garanții financiare participanților la accidentele rutiere. Ea poate fi asigurare obligatorie pentru toți (RCA), sau de buna voie (Asigurare CASCO și alte tipuri garantate de rambursare a pagubei). De a asigura se poate orice tip de transport auto, fie autovehicul, camion, tractor, motocicletă, autobus etc. Astfel, pe lînga automobile se poate de asigurat:

- pasagerii transportului auto

- bagajele transportate de automobil

- echipamentul suplimentar a automobilului

Apropo, pe AUTOASIGURARE.MD se poate da comanda și de Asigurare medicala.

 

Calcularea costului asigurare auto RCA si altele

Costul poliței de asigurare auto (asigurare CASCO, asigurare auto RCA, asigurare Carte Verde) se formează luînd în considerare diferiți indici și coeficienți, și la diferiți agenți de asigurare prețul poate varia considerabil. Compania AUTOASIGURARE.MD oferă posibilitatea de a alege operatorul de asigurare la efectuarea comenzii online. Fiecare posesor de automobil poate calcula de sinestătător prețul serviciuli necesar, accesînd calculatorul corespunzător. RCA, CASCO, CARTE VERDE și alte tipuri de asigurare se procură cu prețul oferit de operator.

 

Asigurare Carte verde in Moldova

Pentru a ieși cu automobilul în afara hotarelor, este necesar de a procura asigurare Carte Verde in Moldova. Prezența documentului dat este obligatorie în călătoriile cu automobilul în toate țările Europei, dar și a unor țări din Asia și Africa. Lipsa acestui document poate duce la consecințe  neplacute, printre care:

- amenda;

- înregistrarea poliței de asigurare în țara gazdă;

- plecarea anticipată din țara dată;

- probleme cu visa în viitor.

Pe AUTOASIGURARE.MD se poate calcula prețul documentului dat de sinestătător, folosind calculatorul foarte comod. Carte Verde, procurată cu ajutorul serviciului nostru, costă considerabil mai puțin, decît cea procurată la posturile vamale.

 

Avantajele noastre suplimentare

Fiecare client AUTOASIGURARE.MD folosește serviciile propriului menager. Înafară de vînzare și livrare a documentelor de asigurare necesare, noi îndeplinim un șir de servicii pentru clienții noștri, inclusiv:

- ajutorul în hotărîrea rapidă a situației de conflict în urma accidentelor rutiere;

- oferirea ajutorului în cazul vinovăției în accident rutier a clientului nostru;

- soluționarea promptă a cazurilor de asiguarare;

- asistența la prezența unor revendicări;

- evacuarea transportului auto;

- rambursarea pagubei.

Pentru specificarea tuturor avantajelor colaborării, asigurare carte verde si altele cu AUTOASIGURARE.MD, se poate la numărul de telefon +373 60 783 111 sau necondiționat în oficiul companiei noastre.

asigurare reminder

 

manager personal

 

cazul asigurat

Toate articole

Privire în viitor: review al tuturor modelelor de BMW până în anul 2021

Privire în viitor: review al tuturor modelelor de BMW până în anul 2021

Vești bune pentru fanii BMW – compania planifică cea mai impresionantă actualizare din toată i...

„For sale” sau 5 recomandări pentru a-ți vinde mașina într-un mod cât mai profitabil!

„For sale” sau 5 recomandări pentru a-ți vinde mașina într-un mod cât mai profitabil!

Se apropie un eveniment îmbucurător în viața ta – ai decis să vinzi mașina veche,...

10 cele mai fiabile mărci de automobile 2017, potrivit versiunii JD Power

10 cele mai fiabile mărci de automobile 2017, potrivit versiunii JD Power

Clasamentul JD Power apare pe parcursul a 28 de ani deja și este alcătuit în baza așa-numitulu...

PARTENERII NOSTRI